2009. szeptember 19., szombat

'Reggelt, Tenggerre Cimborák!

Hú fene sem gondolta volna hogy olyan szinten el leszek foglalva hogy kedves blogomat sem tudom már felelősen vezetni, azért még megpróbálkozok.
Kezdjük a reggelt egy kis kultúrával. Minden Szeptember 19.-én elérkezik a "Beszélj úgy mint egy kalóz" nemzetközi nap. A mai nap a kalózoké cimborák ezért a Tell Tale Games csak a mai napra ingyenessé tette a Tales of the Monkey Island Első részét melyben a kétbalkezes kalózt Guybrush Threepwoodot irányítjuk röhögés garantálva :)

Aztán van itt még egy olyan hogy, nem rég kerültek kihirdetésre a GameStar 10. szülinapját ünneplendő party sorozat, a mai napon Need for Speed Shift logókkal bőven ellátott nyílt nap van ahol NFS-ezni autózni bámulni és a GS arcokkal csevegni lehet. A következő alakítás nem más lesz mint a Computer Art Forum ami komolyabb játékfejlesztést 3d-s film készítést és egyéb ilyen témákat feszegetnek. Ez 2009. 10. 9.-én kerül megrendezésre a Magyar Telekom Székházában.
Ezen kívül lesz egy GAMER film vetítés amin a GSesek ingyenesen részt vehetnek a hely limitált így tessék jelentkezni aki oda tud menni.
Ami számunkra a legfontosabb rendezvény nem más mint a World Cyber games & Budapest Gameshow & Windows 7 Launch Party egyben ami október 25.-én kerül megrendezésre a Pap László Sportarénában na ott biztos hogy ott leszünk :D (Én legalábbis biztos)

Mára a kultúra egy jó kis film előzetest hoz, a filmről nem szeretnék sokat mesélni a címe sokat elárúl: Férfiak nézik a Birkákat.


A kávé mellé ma is jár egy Jóbarátok epizód :)

Nincsenek megjegyzések: