2008. július 9., szerda

"A bagoly nem tud székbeülni b***meg!"

Elnézést a kicsit vulgáris bevezetőért de erről volt szó tegnap este bár a főcím akár az is lehetett volna hogy a "Medve nem tud székbe ülni...." mert hát tényleg ő aratta a tegnap este egyértelmü sikereit de ne szaladjunk előre az eseményekkel.
Mint az esték többségében Tes**-elött vártük hogy egybesüljenek a törpiek. Mikor mind megérkeztek beverettünk és Husi barátunk szülinapi ajándékát: egy Hei***en Party hordót zsákmányoltunk (természetesen törvényes kereteken belül) majd bepakolva friss jogsis Kleon barátunk kocsiába kezdődhetett a banzáj.
Kezdetben kis beszélgetés kajálgatás aztán felbontásra került az említett ajándék plussz késöbb kis adalék is lett hozva de ez már nem lényeg.
A tanyán mint köztudott nincs világítás így gyertya hiányában fogtuk magunkat Kleonnal és átsétáltunk a *second* tanyára ahol sikeresen "Lootoltunk"(elnézést a sok WoW) egy darab gyertyát kissé kevésnek tartottuk de végül is elég lett. Hatalmas szerencsémre barátnőm akkor hívott fel mikor vissza felé sétáltunk mivel mire visszaértünk hatalmas üdvrivalgás fogadott minket de nem magunk miatt. Az italok a hatásukat megtették és bizony bizony Medve barátunk lendületbe jött és a maradék folyadéknak köszönhetően Husi és sokat emlegetett Csipi barátunk is megbátorodott és különböző hihetetlen aggresszív módon bántak el szerencsétlen Medve hátsójával.Ezt Kleonnal ketten passzivan figyeltük majd mikor Medve lehuppant a régi/új ülő garnitúrára nos.....az megköszönve az eggyütmüködést hatalmas röhögést váltott ki belőlünk.Hurkából viszont...inkább mondom sorrendben: Rémület, Düh, Megoldjuk, Leszarom!
Mindent egybevetve ez a tanyázás sem volt rossz de most kivételesen de gyanítom nem utoljára Kleon hozott haza.:)

Nincsenek megjegyzések: