2010. március 7., vasárnap

"The Beggining of the End"

Kevésbé mozgalmas de annál produktívabb hétvégén vagyunk túl hölgyeim és uraim.
A BitGeekre kikerült egy pár cikk úgy hogy lehet mit olvasni, fájdalmamra a blog.com felannyira sem tudta szépen megjeleníteni a cikkeket mint szerettem volna, ennek ellenére ott vannak és lehet olvasni őket.
Videók kérdése: szerkeztődnek, sajnos egy HD videó tisztességes összeszerkesztése nem két perc de igyekszem a következő cikkemhez már tényleg csinálni egy odavaló gameplayt.

Ezenkívűl felfedeztem a Lockerz lehetőségeit és most Kleonnal vált válnak vetve küzdünk a pontokért és a meghívható emberekért. Az a lényeg hogy van egy közösségi oldalnak készülő valami ahol pontokat lehet gyűjteni nagy erőkkel, időnként megnyitják a boltot és akkor le is lehet őket sok szép dologra vásárolni és több forrás szerint ez tényleg működik, akit érdekel dobjon nekem egy mailt a jfresh.huntr@gmail.com-ra és küldök neki meghívót, merthogy anélkül nem lehet bejutni (jó kis tájékoztatóba bújtatott reklám mi?!:)).

A ma esti zenei aláfestést a Black Stone Cherry szolgáltatja a Blind Man című számmal. És hogy senki ne felejtse el a holnapot csak annyit mondok diszkréten hogy éljenek a hölgyek :)


Nincsenek megjegyzések: