2010. március 5., péntek

That's a good morning.

Ma reggel ismét elmaradt két órám így ráérek nyugodtan irogatni a hülyeséget. Hála istennek az utóbbi két nap elég produktívnak számított. Sikerült videózási hibák tömkelegét orvosolni így remélem a hétvégi cikkek mindegyikéhez tudok majd gameplayel szolgálni.
Az utóbbi kétnap persze játszani is volt idő bőven ez a BC2-ben és a SC2-ben teljesedett ki. Utóbbiról szót ejtvén, Gorky a magyar progameing élet gyöngyszeme is górcső alá vette a bétát, sajnos a Blizzard elfelejtett neki kulcsot adni (folynak a tárgyalások nagy erőkkel) egy starcraft2.hu-s kolega jóvoltából volt alkalma kipróbálni. Véleménye dióhéjban annyi volt hogy sok lenyúlást érzett a CnC3-ból (ami szerintem alaptalan feltevés, mondja ezt egy játékkritikus a progamer ellen, jó mi?!) de a teljes interjút itt elolvashatja akit érdekel.

Ma reggelre a kockulásos post után jöjjön egy igazi partyarc videója, MysteryGuitarMan. Enjoy és holnapig Keep on Trollin'.





Estére dobnék így egy képet amely másodpercek alatt nyerte el a Best Answer EVAR címet.
(Ja és ezt így zárójelben elmesélném hogy utánna megtanulta hogy kell köszönni hogy elég burkoltan adjam elő a végeredményt^^)

Nincsenek megjegyzések: