2008. március 19., szerda

A Triumvirátus

Nos hát hogy is kezdődjék eme okfejtés.
Józsefnap van szóval köszönöm mindenkinek a felköszöntött és anak is aki még nem köszöntött fel de ezt olvasva fel fog:)!
Attól függetlenül hogy jólesik a köszöntés (Kinek nem??:D) sajnos pár igen rossz emlék is párosul ehhez a naphoz.
Tavaly egy gyönyörű csaj startolt rám ezen a napon és felköszöntött név napom alkalmából és 2napra rá összejöttünk.Ő volt az első olyan csaj az életemben akivel egész sokáig eggyüttmarathattunk VOLNA. 5betű 2hét és egy megcsalás. A dologban a poén az volt (igen minden storymban van egy poén:D) hogy egy elég "érdekes értelmi szintű" sráccal jött össze amikor ezt megtudtam nem sírtam csak egyszerűen nem tudtam hogy a srácot vagy a csajt röhögjem ki. Rövid ennyi alakult a tavalyi névnapomból persze ennél sokkal rosszabb sebek is alakultak ez már csak a kegyelem döfés volt de engetessék meg nekem hogy ezeket ne mondjam el.
Akárhogy is nézzük Sándor,József,Benedek hozná a meleget és remélem Bene pajti nem olyan lusta kocka mint József barátunk és hozza azt a bizonyos meleget.
A tegnapi nappal tehát megkezdődött az "x"-edik Trimvirátus uralkodása egészen őszig Muhahahaha (aki nem tudja mi az a triumvirátus annak ejnye bejnye és irány a töri könyv holnap felelés!!).
Hopsz lehult álcám azok számára akik nem ismernek no de nem baj akkor bemutatkoznék:
I'm Hunter Joe and this is My World!:)
(Persze nem Hunter József a nevem de jobban hangzik mint a Gipsz Jakab:D)

Nincsenek megjegyzések: