2009. augusztus 19., szerda

Bevetés

4:00
Ébredés, egy póló és egy gatya felrántása gyorsan, most nincs idő öltözködésre, quest van de még milyen. Foxi barátunk ma indul útjára, 1 évre itt hagy minket, ezt nem tűrhetjük szó nélkül, nem olyan családból származunk mi. Elszámoltam az ébredési időt, fogmosásra már nincs idő, sietni kell nincs mese. Közben a pulcsimat fent hagytam, Shit! na nem baj nincs hideg semmi vész kocsival leszünk...már ha odaérek.
4:10
Már úton vagyok. Kapkodom a lábam fél úton még futásnak is eredek. Fáj a torkom, mindegy feladat van és ez a lényeg nem késhetek. Pontosan 4:15-re odaértem. Levegőt vesz, kezet fog, vár, várjuk a többieket, Kleon és nikoo már készen állnak maci és hurka úton, pörfekt.
4:18
Mindenki itt van már csak hurka hiányzik, nem tehetünk semmit, a feladat időkerete szűkre szabott sietünk nincs mese, felzászlózva elindulunk a célszemélyhez közeli gyülekező helyre.
4:29
Mindenki a tett színhelyén. Beüt a krakk, hurkáért el kell menni, mivel kivételesen csipi is erőt vett magán és időre érkezett elindult érte.
4:32
Mindenki itt van, a teljes létszám: 10, indulás a bevetés helyszínére a cél személy várhatóan 5-kor lendűl mozgásba de nem kockáztathatunk.
4:42
Mindenki a helyén, majdnem le is buktunk, a célszemély majdnem észrevett minket, e-közben maci figyeli a célszemély járművét mikor indul.
4:45
Gáz van , elindult, de felénk, bukta van eldőlt, de a cél teljesült, a célszemélynek a következő fogalom ült ki az arcára: "Na basszátok meg" XD

Magyar, amerika, papír és lobogó zászlókkal búcsúztattuk barátunkat hiszen egy évig nem látjuk, mi közben ezeket a sorokat írom ő valószínűleg még a repülőn ül. Miközben kísértük egy tíz percre félre állva elbúcsúzott mindegyikünktől meghatódva :). A 6-os úthoz kiérve dudaszóval engedtük el, ő balfelé ment mi jobbra.
Ötre hazaérve elégedetten konstatáltam hogy:
Misson Accomplishd!

Nincsenek megjegyzések: