2009. augusztus 28., péntek

Súlyosbítsuk azt ami amúgy is!

Jó reggelit mindenkinek aki most költi :) Főcímünknek összesen annyi az apropója hogy grafit kolléga frissítette a Napirajzot tessék olvasgatni. Ezen kívül többen tudják rólam hogy hatalmas nagy fanja vagyok a Naruto című manga és anime sorozatnak nem is véletlenül, ha még valami elvakult shinobi is olvassa blogomat ajánlom figyelmébe hogy tegnapi nap folyamán került ki az eheti rész és annyit elárulnék hogy elég brutális párviadalt láthatunk.

Mi folyik még Gyöngyösön? Jelenleg cikkeket írok nagy ütemben aztán meglátjuk hogy ide kikerülnek e vagy sem minden attól függ hogy a jelenlegi cikkírói tervezetet tudom e tartani vagy sem. Na de mint lenni szokott jövök valami videóval is mert ne már hogy ne :D.

Ma reggelre egy laza kis Paramore számmal jövök ide akit sokan nem szeretnek mert a szokásos "pink filling cicaba nyálazza a mikrofont" c. kategóriába sorolják pedig attól nagyon mesze van. A banda 2004-ben alakult az amerikai Tennesseeben. A csapat első albuma az All We Know Is Falling és már ez után rengeteg rajongójuk lett. A jelenlegi felállás: Hayley Williams Ének, vokál, szintetizátor; Josh Farro Gitár, vokál; Jeremy Davis Basszusgitár; Zac Farro Dob; Taylor York Ritmusgitár. Jöjjön is tőlük a Decode című nóta így reggelre :)



A Paramore nem csak a zenei életben, de a játékosok közé is beúszott még hozzá a Guitar Hero World Tourba :)


(A videók felbontásából nem akarok visszavenni ezért lesz majd egy kis átalakítás :))

Nincsenek megjegyzések: