2009. augusztus 27., csütörtök

Four days to METAL\m/

Bizony bizony, égnek a vonalak lassan mindenki visszakerül a taposó malomba ejnye bejnye. Van aki sír van aki izgatottan várja az új évet, jó magam (aki nem szeretek tanulni ezt tudják akik ismernek :D) várom de az iskolát nem a tanulást. Na de van itt még négy napunk a nyárból. Ezen felbuzdulva a GS-es kollégák nagy strand tesztbe is fogtak. Akit érdekel elolvashatja itt és itt.

Mai zenei költeményünket a Mudvayne szolgáltatja. Az Americai Metál banda Illinoisban kezdte munkásságát 1996-ban. 2000-ben jelent meg első albumuk és azóta még 5-el tartják magukat a zenei életben. Jöjjön is a Chad Gray, Grag Tribbett, Ryan Martinie és Matthew McDonough négyeséből alakult banda zenei remeke a Not Falling:


Persze nem csak a zenei élet virágzik még ilyenkor, a játékosokat sem tántorítja el a meleg, itt van mindjárt egy StepMania-s és egy RockBand 2-t bűvölő művész videója Enjoy :)



Még valami a végére: Az analitycs írta hogy augusztus 9.-e óta már több mint 100 különböző gépről lettem behozva ennek a 68%-a rendszeres visszajáró, így szeretném megköszönni a megtisztelő figyelmet :)

Nincsenek megjegyzések: