2008. június 6., péntek

5 - "Ejnye-bejnye"

Többen jogosan említették hogy post apadás van 's belátom vétkeztem.
Az utobbi pár napban ismét felém magasodtak a tanulmányok hatalmas tornyai ahogy az ijenkor lenni szokott.
Na de ne beszéljünk a suliról mivel herótom van már tőle.
A barátaimmal való beszélgetések során a nyár egyre többszőr jön elő nem csoda hisz már csak öt nap van vissza a pokolból.
Ki tujda kinek mi a terve de egy magamfajta kockának a tervei egyszerűek. Az idén megjelent leghatásosabb játékok végig tolása na persze haverock buli kanna és persze e kettő között barátnőmmel töltöm a nyarat (már ha nem vág pofon azért ha hajnalban odállítok:)).
Menet közben pár dolog még eszembe jutott mit vethetnék még papírra de elfelejtettem így jöjjön egy kis zene mej nem is ojan régen futott be "szerkesztőségembe" még hozzá a Bullet for my Valentine legujabb albuma következzék is egy kis kdevcsináló videó.

A végére jöjjön egy egyre nyilvánvalóbb de mégis kötelezően leközölendő közérdekü közlemény: Ahogy jön a nyár kedves blog írótoknak egyre több de annál érdekesebb dolgai lesznek így nem mindennap fogok új postal jelentkezni de az annál színvonalasabb lessz szóval tessék továbbra is figyelni az időröl meg csak annyit hogy: "Nekem beszélsz? Mán Olvad a tükör! Nem tudom hanyas faktorral kennyem az ablaküveget b**meg"

Nincsenek megjegyzések: