2008. június 18., szerda

Némi show off....

Az utobbi pár nap fáradalmai miatt elmaradt a napi számadás így nem is fecsérelem az időtöket azzal hogy mesélem a semmit így némi zenével és játékkal jövök nektek.
A nyáron a többség bizony lazít így az év közbeni Cyber-sportolás után nekem is némi lazítás jött így elkezdtem böngészni a Guitar Hero közösségi oldalát. Találtam pár újdonságot itt ott így jövök is kis ismertetőkkel.
Elsőként jöjjön a legérdekesebb megoldás a Guitar Hero DS változata az On Tour.
Sokan gondolkozhattok és gondolkoztak azon hogy egy kézi konzolon hogy lehet megvalósítani ezt a dolgot úgy hogy a Gitározásos Feeling is megmaradjon viszont ne kelljen a "Dögnagy" műanyag gitárt vinni mindenfelé. Nos ezt a készítők gyönyörűen megoldották. Oldalra rakható a gitárnyakat irányító szines gombok ami nem nagy dolog de a poén a dologban az hogy (a DS double-screen) a második képernyőn egy gitár látható bizony azt kell egy pengetővel pengetni ötletes ugye?:) Ráadásul a Star powert ugy kell aktiválni hogy belekell mondani a DS mikrofonjába hogy "Rock Out" plussz érdekesség hogy párbajban mikor az ellenfél felgyújtja a gitárt (kapaszkodjatok) fuujni kell!:D Ezt a mikrofon érzékeli hát hihtetlen megoldások vannak itt van két video az egyik egy egyszerű trailer a másik pedig az irányítást taglalja :P:)!


Nos szóvolt már korábban az Aerosmithről ami nemsokára meg fog jelenni így dobok egy videót róla.

Tovább megyek nincs megállás nem sokára startol a Guitar Hero 4 World Tour ami egy hasonló játék platformjaival a Rock Band cuccaival fognak bővülni ezek nem mások mint a Karaoke mikrofon és a dob-set illetve a külön bass-guitar dobom is a trailert :)!

De még mindig nem végeztem nem elég hogy az összes elérhető platformot betámadta már a Guitar Hero bizony bizony elkapta a mobile használokat is :)!
A mobile verzióban 3 gombot kell csak nyomni 15-db számot tartalmaz mp3 formátumban illetve havonta plussz 3 számot is ígérnek a készítők amint beszerzem eskü lefilmezem :)!

Nincsenek megjegyzések: