2008. április 23., szerda

Ijen is ojan is

Az ember azt hinné hogy "shej de mijen sz*r nap vút ma" aztán hazaérve rájön hogy nem is így volt.
Mikor valami hihetetlenül izgalmas óra van az ember (főleg én:)) kénytelen elaludni és ijenkor kiesik a tér-idő kontínumból ami sajnos nem vicc mert mikor felkeltem és kimentem volt osztály társaimhoz kiderült hogy nem hogy kicsöngettek de már 10perce tart az óra :)!
Erre rátett egy lapáttal az hogy Subbe barátom a következő szünetben egy hihetetlen csattanással rázott fel legszebb álmomból viszonozva a tavalyi hátbavágásokat. Mondhatná az ember hogy ez de sz*r volt és mondom is de hát ez van ha az ember elalszik egy osztályban :)!
No de.
Ahogy így nézegettem az archívumot kiderült hogy "shej de kezdünk eltérni a témától" :).
Kanyarodjunk is a dolgok musicalis részébe.
Itt egy téma:Firewind - Mercenary Man
A Firewind 1998ban kezdte pályafutását és egészen talán tavalyig nem is volt ojan hű de kiemelkedő csapat viszont itt az uj lemez ami hihetetlenűl zúzós aki szereti a HammerFall muzsikáját az ezt is szeretni fogja:

Ha már a Game is a címben van lássunk is egy újdonságot.
Guitar Hero - Aerosmith
Ahogy a cím is mutatja ismét visszatérünk a Zúzáshoz a zeneléséhez és ideje leporolni a sarokban békésen megbúvó műanyag gitárunkat ugyanis itt az uj Guitar Hero mékhozzá az Aerosmith kísértében szoljon ujra a nagy szlogen: "Let's get ready the Rock!"

Nincsenek megjegyzések: