2008. április 27., vasárnap

Nos ez az este

.....ez késsz volt.
De lévén elmaratt megint egy post (hát ez van amikor az ember elfoglalt:)) ezért potolom.
Szombat volt. Hipi hurá hétvége.Kivéve most. Nem tudom ki találta ki hogy szombaton iskola legyen de ha megtudnám....nos ajánlanék neki egy úgy nevezett fa testápolót [egyébként csak a szám jár nem vagyok egy agresszor tipus].
Valahogy az egész nap ojan volt mindtha a péntek és a szombat egybefojt volna.
Az egybefolyást pedig nem más okozta mint a fent említett hű de este.
A szokásos felállás helyett most Knoxal Yodával és T3Nk1 el mentünk pizzázni poker elött lévén Yodobarátunk őse nem voltak otthon és szegény éhezett mi pedig mint hű bajtársak követtük őt :)!
Némi késéssel de megérkeztünk a Randeeba ahol őrült pókerezés vette kezdetét tekintva a 2 játékból 2szer 1. körben kiestem :)!
Csocso közben ember formák érkeztek miközben az este első nagyon idióta momentuma megörtént.
Medve barátunk (aki már nem szomlyas állapotban volt) bejelentette hogy Berki cimboránk nem olcsó robogóját az orruk elől ellopták (miközben a kormányzár müködött:)).
Na mondja Medve kihívja a rendőröket miközben Berki lelépett T3Nk1 barátunk pedig üdvözült mosjjal fekve a betonon bagózik. Knoxal lassan az idegbaj kerülgetett minket hogy a T3nk1 hogy lehet ennyire idióta amit megfejelt azzal hogy kikért egy Big Nagy pohár BC-t.És azon is vélemény cserét folytattunk hogy Berki hogy lehet ijen hülye hogy lelép mikor az ő adatai kellenek.
Miközben körülbelül az 1. óra várakozási időnél tartottunk egy rendőr gurult arra Kleon elment hogy leincse ekkor üvöltötte be Medve: csak vicceltem hülye.
Na abban a pillanatban lemerevedtem mint az xp. A csoport józan taglyai kb. fél óráig ecsetelték az idótizmus és ovodás gondolkodás ezen formáját.
Miután T3Nk1 barátunk is "Nem szomlyas állapotba" került kezdődött az este második része.
Emo Medve és T3Nk1 hatalmas viadalokat (érsd: egymásra dölve csináltak valami akármilyen valamit) rendeztek amit így nem is tudok rendesen körlü írni de Kleon által készített vido majd mindent megmagyaráz de az majd csak holnap debütál nálunk.
Miután két Blues rajongo is feltünt üvöltve valami nem tudom mijen slágert elindultunk haza.
Még tettünk egy nosztalgia utó-vacsit a régi melóhelyünkön a B0ng0 elötti hot dogosnál.
Miután a lábam eléggé fájt (tekintve egy értelmes focimeccset folytattunk aznap délután) én leléptem és eltüntem az éjszaka sötétjében!

Nincsenek megjegyzések: