2008. május 18., vasárnap

"Nemzetközi Meteor"

Szevasztok mindenki.
Kerek négy napja nem ragadtam már virtuális tollat de ez csak azért volt mert az utobbi napokban nem értem rá alázatos bocsánatot mindenkitől.
Na de nem fecsérlem itt a karaktert arra hogy mi történt velem az elmúl négy napban koncentráljunk inkább a tegnap este történteire.
Kezdetként mint mindig T***o-ban tettünk látogatást utánna némi szalonnát gyüjtöttünk be és megindultunk.
Kik indulásnál kik útközben csatlakozott hozzánk ezt nem részletezném hogy ne untassam a publicumot a részletekkel lényeg a lényeg a következő volt a vendéglista: Kleon, Knoxville, Yoda, Chipi, Mike, Medve, Emo, Róka, Hurka.
Lévén Kleon barátunk szülinapját ünnepeltük volt némi alcohol is. Na ebből ojan dolgok kerekedtek hogy na.
Mikor odaértünk ugye szalonna sütésre készültünk de nem volt fa. Na elküldtük Hurkát és Rókát a Hurkáék tanyájára hogy hozzák el onnan a fát.
A fa körülbelül egy fél órán belül megérkezett de nem volt gyújtós (mindeközben Yoda és Medve előszeretettel kóstolgatták az elöszőr Whiskynek gondolt majd késöbb nem is tudom minek titulált "italt").
Na erre Hurka Simsonjából leszívtak némi "kevertet" hogy azzal begyujtanak ami végül sikerült is és minden "pörfektül" megsűlt. (Kezdetben voltak problémák a szalonna felvágással de megoldottuk.:))
Kezdett elaludni a tűz erre Knoxville megsimogatta a lángot még némi kevertel. Na ha valaki látott már filmben robbanást na AZT képzelje maga elé volt gombafelhő minden.Róka szép hátrabukfencet is vetett a padról.De legalább minden (érsd ugy: MINDEN) megsűlt.
Ez után (és miután elfogyott a kenyér:)) kocintottunk Kleon egészségére egy kis Tequilával amit ő kapott "Tőlünk" (a tényleges vásárlók kedvéért tettem "jelbe":)).
Innen kezdődtek a bajok.
Medve nem tudott két lépést megtenni és ojan szintü hülyeségeket bevett hogy arra csak e sorok írása után fog visszaemlékezni :). Elmondtam neki hogy ott van szembe ABC vegyen magának cigit (tanya körül semmi nincs csak fák meg tanya:)) és átment visszajött: "Zárva van". Hát mondom akkor megszívtad:D. Kb. 3szor vette be azt hogy ott a barátnője és 4szer azt hogy megcsalta valameikőnkel (egészen odáig ment hogy ráfekütt Emo-ra hogy ott van alatta a csaj).
Na oj annyira belendültek a srácok hogy a homokban elkezdtek iszonyatos módon bírkozni de hát ők biztos élvezték (arról nem beszélve hogy ott fetrengtek ahova vizeltek....).
Emora és Csipire nem térnék ki (Csipi meglepően jól tartotta magát) de Yoda.
Ő volt az este csúcspontja annyira kiemelkedő dolgok nem is voltak de gy igen. Yoda lesmárolt egy fát majd győzelemtől megrészegűlve hívta fel barátnőjét hogy "Aludtál? Én nem! Képzeld megcsaltalak egy fával!" mindezt üvöltve mondanom nem kell a csaj hihetetlen "extázisba" volt ettől.
Még a haza út volt cinkes.
A tanyától nem messze ugyanis vala egy (Csipi szavajárását használva) "Lópálya" ahonnan kiszökött két ló a sötétben elöszőr azt hittük hogy 4 ember de kiderült hogy Lóvak. 2 "nem éhező" ló.Na mondanom sem kell Yodának benne volt a bugi a lábába oda szólt a lovaknak: HElloKA az egyik ló erre elkezdett hozzánk közelíteni (nem szivesen mondok el ijesmit egy barátról de megkívánja a történet) Yoda erre belémkarolt. Egy autó jött arra igy a ló békén hagyott minket amitől Yodó hihetetlenűl lenyugodott :).
Miután kiértünk az utcára két csajnak akart bősz férfiassággal oda köszönni Yoda de megakaájoztam minden eszközzel.
Mentünk tovább és egy srác épp könnyített magán az egyik bokorban mire yoda: Pisi van csatlakozhatok xD?.
Végül sikerült elkisérnem a házuk közelébe de az onnantóli dolgokat én itt nem mesélem el mégsem publicus azért minden.:)
Végül mikor hazaértem az életbe nem örültem így ágynak :)!

Nincsenek megjegyzések: