2008. május 1., csütörtök

Havi leltár

Nos hölgyeim uraim mielött a leltárt megkezdenénk írnék ezt azt.
Egészen tegnapig ugy volt hogy tegnap a estét én Bonyhád Cityben tölteném iCeeTee barátomnál május fa állítás miatt.
Mivel pár haver lemondta így mi sem vágtunk bele de ha már itt tartunk elmesélem a tavalyi mert ott ám akadnak érdekes dolgok.
Mikor megérkeztem Sub-bee barátomhoz Bonyhádra bedoptunk egy Pizzát és átbeszéltük az esti programot. Anti, iCeeTee, ShiFty és Sub-be barátaim melett jött még Steve Wonder és még két srác akiket nem ismertem de volt kocsijuk :).
Kimentünk az erdőbe és kivágtuk az első fát ami már problémákba ütközött mivel ojan mérhetetlenül össze volt akadva hogy hihetetlen amig a csapat erősebb fele a fával vívott ádáz csatát mi a kb. 20cm-es fűben ökörköttünk xD.
Na fa kidölt és vittük a kocsi tulajdonos barátnőjének aki emeletes házban lakott így jtt a 2es számú komplikáció.
Mikor kiástuk a gödröt (ami kb egy egy méter széles földdarabban volt közvetlen s ház melett:)) felkötöztük a krepp papírt és ráakasztottuk a bort. Mikor felált a fa érdekes helyzet állt elő ugyanis a fa ágai ugyan a kiszemelt lány ablakába lógtak de a bor a szmszéd üveget kopogtatta.
Mit tehettünk volna leültünk a közeli játszótérre és ott 1-1 sörrel megpihenve nyugtáztuk a jó munkát.
Vissza mentünk az erdőbe a második fáért azt már egyszerűbben vágtuk ki és el is indultunk talán ez volt a legegyszerűbb tekintve a hölgy kedves mamája már várta a fa állítókat és minden segítséget megadott (de mi végülis átmásztunk a kapun hát ugy nem poén hogy csak besétálunk az ajtón xD).
A következő menet már súlyosabb volt tekintve Stevenek és Antinak ugyan ahoz a házhoz kelett fát állítani ugyanis a két lány testvérek voltak.Fogtuk hát a két fát és elvittük a célba(közben összefutottunk két körülbelül 8éves sráccal akik hasonló tervekkel áltak elő mint mi csak korbeli meg méretbeli problémáik voltak hát SUbb-bee kikapott nekik egy fát).
A két lyukat ki is ástuk aztán csak hatalmas szerencsétlenségek árán sikerült a helyére tennünk őket.
Útközben tettünk egy kis pihenőt de mivel nekem már elegem volt a sörből indítványoztam egy Colát a közeli kocsmában iCe-Tee és ShiFty is velem tartott aztán ShiFty kinézett a srácokhoz ami mi nyugottan iszogattuk a rákeltő koktélt.
Ekkor kezdődtek az este lényeges momentumai.
Shifty berohant a kocsmába hogy: "Gyertek itt voltak a polgár őrökk mennünk kell gáz van"
Elmesélte hogy: kedélyesen odasétált de nem nagyon látott semmit a reflektortol bár haverjaink kb. 2m re voltak tőle nem látott semmit és azt hitte elvitték őket a polgár őrök (mondjuk késöbb már eszébe jutott hogy egy Anti szerü alak mutogat hogy tünjön el) de ez sem akadályozta meg a mi ShiFty barátunkat hogy lazán megkínálja sörrel a polgár őrt mivl az nem kért elköszönt és berohant hozzánk.
Miután (Shifty szerint mert mi 2en dög nyugottak voltunk xD) megfelelő távolságban voltunk a Yardtól felhívtuk a többieket akik nyugtató röhögéssel elmondták hogy nincs semmi gáz csak gyorsnak kell lenünk mert azt mondták hogy mire visszaérnek ne legyünk ott.
Na Subb-bee nak se kelett több a leközelebbi fát 2mp alatt kikapta de a mi balszerencsénkre egy Dögnagy (télleg k*rva nagyot) akácfát szedett ki.A dolog pikantériáját már csak az adta meg hogy a fár Bonyhád túlfelére kelett elvinni. Minden elképzelhető módon vittük: húztuk, tóltuk, ráültünk xD. Viszont a jéghegy csúcsa az volt hogy míg mi hősiesen meneteltünk több polgár őr is megkérdezte hogy: "Segíthetünk?" az utolsónál már csak jó modor tartott visza hogy ne mondjam neki hogy "De nyugottan viheted a fát".
Na elértünk a célba de a fa.....hát kicsit nagy volt.
A gödröt megástuk és a felálításához mind kelettünk hogy érezétek a helyzet "magasságát" elmondom hogy a fa koronáját az elektromos vezeték tartotta meg így gyorsan meg is jegyeztük hogyha áramszünet lessz nem mi voltunk.
Egy kis sörözés és bosszankodás után (mivel a történtek közben ellopták az 1. fát amit felálítottunk xD) mindenki haza ment (illetve én Sube-ee hoz).
Csak ennyit a Máj 1. jéről.
Jah a leltár:
3feledhetetlen és felejthető hónapon, 90poston, rengeteg idióta zenei és játék videón és mint egy 1,182 látogatón vagyunk túl. Volt itt minden: Chpis részegestől a Knoxos kommenteken át a Trabik és Kleon vidóiig minden.Volt itt sok póker sok csocso sok sok minden. Közeledik a nyár így egyre érdekesebb Postokkal fog majd jelentkezni hűséges Blogírótok és Tiszteletel köszönöm minden kedves olvasóknak a figyelmet igyexem a következő hónapokban is minél érdekesebb tartalom dúsabb postokat írni.

Nincsenek megjegyzések: